HTML

Zhoriben.net

A Zhoriben társasági szoftver hivatalos blogja, ahol a "Mashinako kher" írogat a Zhoribenről mindenféle nyelveken. http://zhoriben.net A Zhoriben létrehozásában részt vesz a RomNet és a Rádió C

Friss topikok

Linkblog

Betekintés: hogyan néz ki és hogyan működik a Zhoriben?

2007.07.10. 19:21 csehgabi

A login oldalt mindenki ismeri, az is aki még nem tag, ezért arra sok szót nem pazarolnék:  http://zhoriben.net/pages/user/login.jsp

A kezdőlapon viszont már sok érdekes dolog van. A bal felső sarok nyilván a logo helye a jobb felső azonban értékes információkat tartalmaz. Itt látható, hogy hányan vannak a Zhoriben tagok és hány kapcsolat van köztük, de az is, hogy nekem hány kapcsolatom és hány függőben lévő, visszaigazolatlan kapcsolatom van.


Lejjebb látható egy kis információs doboz, amiben az elkövetkező születésnapok illetve névnapok mellett a pontos dátum és idő és még egy pár hasznos hivatkozás található. Ezt a helyet érdemes figyelni.








A kezdőoldal legfontosabb helyét a mashinako kher sirmisarel foglalja el, ahol a gépteremben dolgozók közölnek dolgokat, ha jónak látják. Persze mindenki tudja, hogy a legfontosabbak az ismerősök, ezért itt általában legfeljebb két sor szöveget találni. Most pl. ezt a blogot hirdeti büszkén a mashinako kher.









A Zhoriben leglátványosabb eleme a képmozaik, ami a kezdőoldal közepén kapott helyet. A gépek mindig a legfrissebb képekből raknak ki egy mozaikot, amibe a logot is belerejtik. A képekre kattintva az adott ember adatlapjára juthatunk.
























Az üzenőfalon összes ismerősünknek írhatunk üzeneteket. A gép nem jeleníti meg a hosszabb üzeneteket teljes hosszukban, de belekattitva mindig előjön az üzenőfal oldala, ahol már a teljes szövegeket olvashatjuk. A szövegbe persze lehet kis jeleket is tenni, hogy ne legyen olyan egyhangú.













Ugyancsak a kezdőlapon van még annak a három embernek a névjegye, akik legutóbb jelöltek be ismerősnek. A kis névjegyeken egyből vissza is lehet igazolni az ismeretséget. A link alul az összes függőben lévő kapcsolat oldalára visz.















Végül ha valakinek az adatlapját nyitjuk meg, a név melletti részen ezekkel a gombokkal találkozhatunk. A jelek mutatják, hogy a kapcsolat elfogadásáról vagy elutasitásáról, üzenet küldéséről, térképes megjelenítésről vagy az adott ember jelentéséről van szó.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zhoriben.blog.hu/api/trackback/id/tr15115537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dumby · http://www.dumbooo.mlap.hu 2007.10.16. 13:15:14

Valaki küldene 1 meghivót? nagyon meg köszönném!
bishalel o akharado pe kado dumbooo@freemail.hu najis!!!

tóth gitta 2008.01.18. 23:56:24

küldene valaki zoriben meghívót?
köszönöm

tunderke86 · http://tunderke86.blog.hu 2008.04.05. 15:45:44

Sziasztok!Tudna valaki nekem is küldeni meghívót?Köszönöm szépen! cimem: brigi1023@citromail.hu

Bakró Gabi 2008.05.17. 14:43:12

Valaki küldene nekem egy meghívót? Köszönöm!
Varikon te bishavel mange jek akharimesko lil?
Najis!

Bakró Gabi 2008.05.17. 14:45:00

Az e-mail címem : bakrogabor@citromail.hu

Váradiné Farkas Mária 2008.07.20. 16:55:28

Sziasztok ! Küldjön már valaki egy meghívót, nagyon megköszönném!!!!!!!!

Váradiné Farkas Mária 2008.07.20. 16:58:13

Nóra B.Szilas 2009.07.14. 16:08:34

Légyszike ha tényleg jó ez az oldal ahol lováriul vannak dolgok megköszsönném ha valaki küldene a lenti címre egy meghívót!szükésgem lenne rá mert szeretnék végre leneylvizsgázni belőle és gyakorolni.....
m.norcy89@freemail.hu
Köszike és jó pihenést!
süti beállítások módosítása