HTML

Zhoriben.net

A Zhoriben társasági szoftver hivatalos blogja, ahol a "Mashinako kher" írogat a Zhoribenről mindenféle nyelveken. http://zhoriben.net A Zhoriben létrehozásában részt vesz a RomNet és a Rádió C

Friss topikok

Linkblog

Ezt főztük ki II. - Ki nézte meg az adatlapomat?

2007.06.12. 16:10 webmasfel

Amint előrejeleztem, a Zhoriben csapata folyamatosan dolgozik az újításokon. Alig egy hét telt el a Ki van online? fukció bevezetése óta és íme, itt van az új fícsör, a Ki nézte meg az adatlapomat? Hát akkor, ízleljük meg, amit kifőztünk:

Arra gondoltunk, hogy érdekes lehet értesülnöd arról, ha valaki érdeklődött irántad. Hiszen amikor éppen nem vagy bejelentkezve, passzívan akkor is szereplője vagy a Zhorbennek, Illetve, ha be is vagy jelentkezve, akkor is csak arról értesülsz, ha például valaki ismerősnek jelöl, üzenetet küld, vagy a fórumodhoz hozzászól.

A passzív részvétel legjellemzőbb, leggyakoribb esete, mikor valaki kiváncsiságból megnézi az adatlapodat. Mostantól kezdve az ismerőseim (Mure pinzharde manusha) oldalon a baloldali menü egy új tétellel egészül ki: Dikhlas muro profilo (Akik megnézték az adatlapomat). Erre kattintva a Zhoriben megmutatja mindazon felhasználók névjegyét, akik bizonyos ideje belenéztek a te profilodba. És természtesen, ha valakinek az adatlapját megnézed, akkor annál a felhasználónál bekerül a névjegyed egy időre az ő ugyanilyen listájába.
A Zhoriben üzenetet is tud küldeni erről: Xy dikhlas tyiro profilo. Klikkelin kathe, te kames te dikhes le Xy – ko profilo. - Xy megnézte az adatlapodat. Klikkelj ide, ha te is meg szeretnéd nézni az ő adatlapját. A linkre kattintva egyből annak a felhasználónak az adatlapjára ugrasz, aki korábban a te adatlapodat megnézte.

Jó nézegetést és viszontnézegetést kívánunk!

És küldjétek a meghívókat és töltsetek fel képeket, így tudjuk egymás munkáját és ezáltal a Zhoribent erősíteni.

Ui: A következő újdonságon már nagy erőkkel dolgozunk...
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zhoriben.blog.hu/api/trackback/id/tr6097325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forgács Marietta 2007.06.18. 14:00:31

Sziasztok!
Nekem nem tetszik az új funkció!!!!!!!!
Miért kellene tudnia mindenkinek, ki kit nézegetett, vagy rám ki volt kiváncsi?
Persze, tudom, ki lehet kapcsolni ezt a funkciót, de valahogy mégis olyan, mintha a Nagy Testvér minden lépésünket figyelné. (Persze, tudom, hogy ez így is van, de ilyen nyilvánvalóan mégis csak nyomasztó érzés!!!)
Marietta voltam

Tiboa.xd 2009.07.28. 23:14:08

Szval nemtudom egyéni problémám annyi ezzel az egésszel hogy enmtudom emgnyitni az oldalt:S egy teljesen más oldalt hoz be:S..
süti beállítások módosítása