HTML

Zhoriben.net

A Zhoriben társasági szoftver hivatalos blogja, ahol a "Mashinako kher" írogat a Zhoribenről mindenféle nyelveken. http://zhoriben.net A Zhoriben létrehozásában részt vesz a RomNet és a Rádió C

Friss topikok

Linkblog

Ezt főztük ki I. - Ki van online?

2007.06.04. 17:41 webmasfel

A Zhoriben.net-en folyamatosan új funkciók fejlesztésével szeretnénk az oldalt még informatívabbá, érdekesebbé, szórakoztatóbbá tenni és ezáltal segíteni a kapcsolatok sokasodását, elmélyülését. Az újdonságokat itt a blogon az "Ezt főztük ki" sorozatban tervezzük publikálni.

Az első ilyen fejlesztés a "Ki van online?" funkció (azaz ki van bejelentkezve a zhoribenre), ami az alábbiakról ad számotokra, Zhoribenesek számára tájékoztatást:

1. A főoldalon, a jobb oszlopban, az infobox alatt egy lista jelenik meg mostantól kezdve. A fejlécében a "Online pinzharde manusha" felirat látható, melynek jelentése "Online lévő ismerőseim". A lista legfeljebb 10 bejelentkezett ismerősödet mutatja meg a főoldalon. Ha nem férnek el (reméljük egyre többször fordul majd ez elő), akkor a lista alján lévő "Sikav kaveren!", azaz "Mutass többet" feliratú linket használd. Erre kattintva a Zhoriben a "Mure pinzharde manushengi lishta" (Ismerőseim listája) oldalra navigál, ahol először a bejelentkezett ismerősök névjegyét mutatja, és csak utánuk következnek a többiek. A névjegyeken az ismerőseid képe alatt egy kis sárga arcocska (ha úgy tetszik bowling golyó), illetve az "online" felirat jelenik meg, ha be van jelentkezve.

2. A Zhoribenen szörfözve nemcsak az ismerőseid, hanem minden felhasználó névjegykártyáján látható a sárga online jelzés, ha az illető be van jelentkezve.

3. Ha bármelyik felhasználónak a profil oldalát nézed, akkor a neve mellett is megjelenik az sárga online felirat, ha be van, illetve feketével offline felirat, ha nincs bejelentkezve.

Az pedig, hogy ez pontosan miért is jó, nem szeretném elmagyarázni. Inkább rátok bízom.

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://zhoriben.blog.hu/api/trackback/id/tr7392597

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: healthinfo.mk 2018.02.24. 18:10:00

A PCOS kezelése - pco szindróma

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janicsák Zoltán 2007.07.01. 22:17:49

Dragi Amala!

Me gindij kodo, hoj o Zhoriben si ekh bares lasho dyelo. Me zurales sunuj, hoj najma akharimasko lil khote. Te si varikones jekh akharimasko lil thaj chi zhanel hoj kaske te del, kon te del mange:) Muro e-mail adresso: jzoltan22@freemail.hu
Najis tumenge
Bute kamipesa
O Zoli

Mészáros Péter 2007.07.02. 14:42:56

Helló!Valaki nem küldene nekem egy meghívót?
süti beállítások módosítása